Τηλέφωνα παραγγελιών (9πμ – 9μμ) 210.444.1940 & Watsup 6.98.98.43.510 - Aντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα
Η Μακεδονία στη Μέγγενη της 3ης Δ. και του ΚΚΕ

Η Μακεδονία στη Μέγγενη της 3ης Δ. και του ΚΚΕ

€15.00

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΓΕΝΗ της 3ης Διεθνούς και του ΚΚΕ

Σκοπός του έργου αυτού, είναι να ανασύρει τις ιστορικές πηγές του διεθνισμού του ΚΚΕ και τις ολέθριες συνέπειές του για όλα τα εθνικά μας θέματα και ιδιαίτερα για την Μακεδονία μας και την Θράκη.

Επρόκειτο για μια αδιανόητη πολιτική και εθνική συμπεριφορά ενός κόμματος, η ηγεσία του οποίου υποτάχτηκε πλήρως στις εντολές και τις επιθυμίες της Γʼ Διεθνούς δηλαδή του καθοδηγητικού κομμουνιστικού κέντρου το οποίο τελικά, λειτούργησε ως όργανο επιβολής του Σοβιετικού ηγέτη Ι. Στάλιν, ο οποίος την χρησιμοποίησε ως εφαλτήριο και ιμάντα της δικής του πολιτικής, για περίπου ένα τέταρτο του αιώνα. Ο Ι. Στάλιν την δημιούργησε το 1919 και ο ίδιος την διέλυσε το 1943.

Τόσο η Γ Κομμουνιστική Διεθνής (Κομιντέρν, που αποτελεί σύνθεση των αρχικών λέξεων Κομμουνίστκυ Ιντερνασιονάλ) όσο και η κατά την εποχή εκείνη λειτουργούσα Βαλκανικά Σοσιαλιστική Ομοσπονδία (ΒΣΟ) και η μετεξέλιξή της σε Βαλκανική Κομμουνιστική Ομοσπονδία (ΒΚΟ) είχαν ως βασική τους αποστολή την αυτονόμηση της Μακεδονίας και της Θράκης και την δημιουργία της «Μακεδονίας του Αιγαίου» ή του «Μακεδονικού έθνους». Αυτό το «προαιώνιο όνειρο» των Σλάβων, όπως το διακήρυξαν πολλές φορές οι ίδιοι και σε κάθε ευκαιρία, υποβοηθήθηκε αφάνταστα από τον αρχηγό του ΚΚΕ Ν. Ζαχαριάδη, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία του το 1931 ως απεσταλμένος του Στάλιν, στον οποίο ουσιαστικά και έδινε λόγο, αφού οικοδόμησε το Κ.Κ.Ε. απόλυτα προσωπολατρικό και γονατιστό σε όλες του τις αποφάσεις.

Πιο πέρα, η ανάδειξη αυτής της θλιβερής ιστορίας είναι χρήσιμη ως ιστορικό δίδαγμα, για τους σημερινούς ταγούς του Ελληνισμού, αλλά και του «κυρίαρχου» λαού για τους εθνικούς κινδύνους που υποκρύπτει η ανιστόρητη εμμονή των Σκοπιανών να ονομάζονται «Δημοκρατία της Μακεδονίας»

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥ

Τηλεφωνήστε για παραγγελία στο 210 444 1940 ή στο what’s up 698 98 43 510


Δημοσίευση σχολίου


 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. . - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger