Τηλέφωνα παραγγελιών (9πμ – 9μμ) 210.444.1940 & Watsup 6.98.98.43.510 - Aντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα
Η γραπτή μας γλώσσα και οι δολιοφθορείς της

Η γραπτή μας γλώσσα και οι δολιοφθορείς της

€11.00

 Έσχατη ώρα. Τα οχυρά καταρρέουν το ένα μετά το άλλο. Η πολυμέτωπη επίθεση των οπαδών του Σκότους σ' όλη της την αγριότητα ενάντια στη μοναδική ακτίνα του Φωτός που απέμεινε σ' αυτή την τραγική γωνιά του κόσμου.Κάθε εκδήλωση της ζωής μας έχει διαβρωθεί ή έχει πέσει στα χέρια σχημάτων και κινήσεων που εμπνέονται και κατευθύνονται από την Υπονόμευση. 

Υπό το πρόσχημα του προοδευτισμού και του νεωτερισμού διεξάγεται το λαθρεμπόριο των μεγαλυτέρων παραποιήσεων: Παραχάραξη, αλλοίωση και αποσιώπηση της Ιστορίας μας, εκβαρβάρωση και ισοπέδωση της Ελληνικής Γλώσσας, ευτελισμός του Σχολείου, εξιδανίκευση των μαζών και αποθέωση του περιθωρίου, αποσκορακισμός των ιδανικών και χλευασμός κάθε αξίας.

Η Υπονόμευση εξαπέλυσε την επίθεσή της μετά από ιδεολογική προπαρασκευή τουλάχιστον 100 ετών. Σ' αυτόν τον τόπο, οι λίγες και απομονωμένες πνευματικές αντιστάσεις τώρα μόλις αρχίζουν να συνειδητοποιούν τον επί θύραις όλεθρο, γιατί απλούστατα επί χρόνια η Υπονόμευση αποσυνέθετε τα ιδεολογικά και πνευματικά τους ερείσματα.

Όμως, η Ιστορία διδάσκει ότι ελάχιστοι άξιοι αρκούν να συντρίψουν τους πολλούς ανάξιους με μόνη την πίστη στην αγνοημένη δύναμή τους που δεν είναι άλλη από το Ελληνικό Πνεύμα. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Τηλεφωνήστε για παραγγελία στο 210 444 1940 ή στο what’s up 698 98 43 510


Δημοσίευση σχολίου


 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. . - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger