Τηλέφωνα παραγγελιών (9πμ – 9μμ) 210.444.1940 & Watsup 6.98.98.43.510 - Aντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ



 H Ιστοσελίδα www.Hellasmania.gr αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της εταιρείας με την επωνυμία <<Hellasmania Eπικοινωνιακή - Εμπορική Μονοπρόσωπη ΙΚΕ>>.  Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στη Νέα Πέραμο Αττικής.

Η εταιρεία με κύριο στόχο την εξυπηρέτηση των πελατών της, σε καθημερινή βάση καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ούτως ώστε οι πελάτες της να είναι ευχαριστημένοι. Η δημιουργία του συγκεκριμένου e-shop με την επωνυμία <<Hellasmania.gr>>, έχει ως στόχο την άμεση εξυπηρέτηση και θέαση των προϊόντων μας σε οποιαδήποτε γωνιά της Ελλάδος άμεσα με ένα απλό κλικ, οποιαδήποτε ώρα και στιγμή της ημέρας. Οι αγορές μέσω internet γίνονται πλέον μια απλή διαδικασία, πάντοτε υπό την επιφύλαξη της επάρκειας των αποθεμάτων της εταιρείας.

Η εταιρεία στοχεύει στην άμεση εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του πελάτη, με τη συνεχή υπευθυνότητα που επιδεικνύει σε όλη την πορεία της επιχειρηματικής της ανάπτυξης, και την καλλιέργεια εμπιστοσύνης.

Ο χρήστης του διαδικτυακού τόπου αναγνωρίζει ότι διάβασε τους παρόντες όρους, συμφωνεί με αυτούς και αναλαμβάνει την υποχρέωση της τήρησης τους.

Υποχρέωση δική μας είναι ο πελάτης να είναι διασφαλισμένος αλλά και πάντα ενημερωμένος. Γι αυτό οφείλει να είναι γνώστης των κάτωθι:

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Κατά την επίσκεψή σας στο hellasmania.gr και κατά τη διάρκεια ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας,  θα σας ζητηθεί να δηλώσετε  προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν όπως το ονοματεπώνυμό σας, η διεύθυνση αποστολής  και η διεύθυνση χρέωσης, η διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, το κινητό ή σταθερό σας τηλέφωνο, λεπτομέρειες παράδοσης καθώς και λοιπές πληροφορίες σχετικά με τη διευκόλυνση διεκπεραίωσης της παραγγελίας σας.

Τα δεδομένα αυτά χρησιμοποιούνται κατά κανόνα έτσι ώστε να διεκπεραιώσουμε τις παραγγελίες μας και να σας προσφέρουμε το ανώτερο επίπεδο εξυπηρέτησης που δυνάμεθα. Χρησιμοποιούνται μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές μαζί σας, την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά δεδομένα και τις πληροφορίες των χρηστών/πελατών. 

Τα προσωπικά σας δεδομένα όπως κινητό τηλέφωνο ή e mail χρησιμοποιούνται για να σας γνωστοποιήσουμε  προσφορές και νέα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα  έχοντας πάντα δώσει τη συγκατάθεσή σας. 

Οποιαδήποτε  χρονική στιγμή ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και δύναται να στείλει ενημερωτικό μήνυμα έτσι ώστε να αιτηθεί τη διαγραφή των προσωπικών του στοιχείων από τη βάση δεδομένων μας.

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη του διαδικτυακού μας τόπου διέπεται από τους παρόντες Όρους Χρήσεως, τα οριζόμενα στο Ελληνικό Δίκαιο (Ν. 2472/1997, όπως ισχύει και τις διατάξεις κανονιστικού χαρακτήρα) και τις Αποφάσεις, Οδηγίες και Κανονισμούς της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, με σκοπό την υλοποίηση της παραγγελίας του πελάτη και με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν κινηθεί η διαδικασία που ορίζει η νομοθεσία για την άρση του απορρήτου (Ν. 2225/1994) ή τυχόν υποχρεώσεις που απορρέουν από την εθνική εφαρμογή της Οδηγίας 24/2006.

ΤΟ ΠΩΛΟΥΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ

Τα χαρακτηριστικά των πωλούμενων ειδών είναι διαθέσιμα και μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά κάνοντας αναζήτηση στο όνομα του αντίστοιχου προϊόντος.

ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Όλες οι τιμές που αναφέρονται στα προϊόντα που διατίθενται μέσω του HellasMania.gr περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24% και δεν περιλαμβάνουν τα έξοδα αποστολής ή αντικαταβολής. Οι τιμές αυτές αφορούν στα προϊόντα, αλλά και στις ποσότητες, με την προϋπόθεση να είναι διαθέσιμες και επαρκείς, ενώ το Hellasmania διατηρεί κάθε δικαίωμα αλλαγής των τιμών των πωλούμενων προϊόντων χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

Δ. ΥΠΟΒΟΛΗ/ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ – ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

Η πραγματοποίηση παραγγελίας μέσα από το e-shop, αποτελεί σύναψη σύμβασης πώλησης εξ αποστάσεως ρυθμιζόμενη από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994, όπως έχει τροποποιηθεί. Συνιστά δεσμευτική πρόταση αγοράς των εν λόγω προϊόντων στη συνολική τιμή που αναγράφεται κατά την υποβολή της παραγγελίας, όπως αυτή περιλαμβάνει Φ.Π.Α., έξοδα συσκευασίας και αποστολής, άλλες ισχύουσες χρεώσεις και τυχόν εκπτώσεις τις οποίες δικαιούσθε ως επισκέπτης/πελάτης.

Δυνατότητα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του e-shop, έχετε εφόσον είστε δικαιοπρακτικά ικανός σύμφωνα με τα άρθρα του Ελληνικού Αστικού Κώδικα, (εφόσον έχετε συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας σας και δεν τελείτε σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης). Παραγγελίες μπορούν να πραγματοποιήσουν και εκπρόσωποι νομικών προσώπων ενώ η εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να αξιώσει από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα ενδεχόμενες παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα

Η παραγγελία σας ολοκληρώνεται με την αποδοχή της από το Hellasmania δια αποστολής έγγραφης σχετικής επιβεβαίωσης (confirmation email) προς εσάς στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) που υποδείξατε κατά την υποβολή της παραγγελίας ή και με τηλεφωνική κλήση στα τηλέφωνα που μας έχετε υποδείξει. 

Για οποιαδήποτε ακύρωση παραγγελίας (ολικά ή μερικά) θα πρέπει να  τηλεφωνήσετε στο 210 444 1940. H δυνατότητα αυτή σας δίνεται, αυστηρά, εντός 24ωρου από την σύναψη της παραγγελίας. Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση και μπορείτε πλέον να επιστρέψετε και να αλλάξετε την παραγγελία σας αφού πρώτα την παραλάβετε.

Δημοσίευση σχολίου


 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. . - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger