Τηλέφωνα παραγγελιών (9πμ – 9μμ) 210.444.1940 & Watsup 6.98.98.43.510 - Aντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα
Όταν οι Έλληνες Γράφουν Ιστορία

Όταν οι Έλληνες Γράφουν Ιστορία

€16.00

ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

Ο τίτλος του βιβλίου δικαιολογείται από το περιεχόμενό του, που αποτελεί μία σύντομη αναφορά (σύνοψη) της ιστορίας του ελληνικού έθνους.

Στις 360 σελίδες του βιβλίου έγινε προσπάθεια ν’ αναφερθούν τα κύρια γεγονότα που χάραξαν την ιστορία του ελληνικού έθνους, προκειμένου οι αναγνώστες να εξάγουν τα δικά τους συμπεράσματα.

Η γνώση της αληθινής ιστορίας είναι αναμφίβολα για κάθε έθνος το αντίδοτο της λήθης στη μακρά πορεία του χθες και πυξίδα στην πορεία του αύριο. Είναι η φυσική αντοχή του, ενάντια στις πιέσεις που δέχεται από τ’ αλληλοσυγκρουόμενα καταστροφικά συμφέροντα της παγκοσμιοποίησης.

Σε μία εποχή που αμφισβητείται η εθνική ταυτότητα των λαών επιβάλλεται όσο ποτέ άλλοτε να εγκύπτουμε στα κορυφαία ιστορικά γεγονότα του έθνους και να αποκαθιστούμε την ιστορική αλήθεια, ενάντια στην αλλοίωση που επιχειρούν οι διάφοροι ημιμαθείς αμφισβητίες του Ελληνισμού.

Το βιβλίο αποτελεί μία ελάχιστη απονομή χρέους, τιμής και αγάπης προς όλους εκείνους, τους επώνυμους και ανώνυμους, που αφιέρωσαν τη ζωή τους στην προάσπιση της πατρίδας.

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ Π. ΣΙΜΟΣ

Τηλεφωνήστε για παραγγελία στο 210 444 1940 ή στο what’s up 698 98 43 510


Δημοσίευση σχολίου


 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. . - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger