Τηλέφωνα παραγγελιών (9πμ – 9μμ) 210.444.1940 & Watsup 6.98.98.43.510 - Aντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα
Παιδομάζωμα - Το Μεγάλο έγκλημα κατά της Φυλής

Παιδομάζωμα - Το Μεγάλο έγκλημα κατά της Φυλής

€19.00

Την 5ην Οκτωβρίου 1949 αι δύο Διεθνείς Οργανώσεις Ερ. Σταυρών εν τη εκθέσει των προς τον Γενικόν Γραμματέα του Ο.Η.Ε. εξέθετον την λύπην των, διότι αι προσπάθειαί των δια τον επαναπατρισμόν Ελληνοπαίδων δεν έσχον το επιθυμητόν αποτέλεσμα, εξέδωσαν δε την εξής απόφασιν-παράκλησιν, ίνα εξετασθή πάλιν η υπόθεσις του επαναπατρισμού των ελληνοπαίδων :

"Η εκτελεστική Επιτροπή, λαμβάνουσα υπ' όψιν την απόφασιν No XVII ψηφισθείσαν παρά της ΧVIIης Διεθνούς Διασκέψεως του Ερυθρού Σταυρού, ως και της ληφθείσης παρά του Ο. Η. Ε. την 27 Νοεμβρίου αναφορικώς με τον επαναπατρισμόν των Ελληνοπαίδων.

"Παρατηρεί, ότι τα ληφθέντα μέτρα διά τον επαναπατρισμόν των παιδιών, δεν έσχον μέχρι σήμερον ειμή λίαν περιωρισμένον αποτέλεσμα και κατά συνέπειαν αι οδύναι των γονέων παρατείνονται άνευ λόγου.

"Αναθέτει εις τον Γενικόν Γραμματέα, όπως τεθή εις επαφήν μετά του Διεθνούς Κομιτάτου Ερυθρού Σταυρού, ίνα εξετασθώσιν μετά του Ο. Η. Ε. οι τρόποι και τα μέτρα, άτινα θα ηδύναντο να διευκολύνωσι και να επισπεύσωσι τον επαναπατρισμόν τούτον". [...] (Από την έκδοση)


Τηλεφωνήστε για παραγγελία στο 210 444 1940 ή στο what’s up 698 98 43 510


Δημοσίευση σχολίου


 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. . - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger